پیش بسوی 1404

این وبلاگ جهت جمع آوری پیشرفت های علمی کشور عزیزمان ایران اسلامی راه اندازی شده است

پیش بسوی 1404

این وبلاگ جهت جمع آوری پیشرفت های علمی کشور عزیزمان ایران اسلامی راه اندازی شده است

پیشرفت علمی(بیست و چهار دانشگاه ایرانی در میان 50 دانشگاه برتر م

بیست و چهار دانشگاه ایرانی در میان 50 دانشگاه برتر منطقه 
 

 

 

 

 

 

بر اساس رده‌بندی ارائه شده، دانشگاه آمریکایی بیروت برترین دانشگاه خاورمیانه و پس از آن، دانشگاه تهران در جایگاه دوم قرار گرفته است.....

بر اساس رده‌بندی ارائه شده، دانشگاه آمریکایی بیروت برترین دانشگاه خاورمیانه و پس از آن، دانشگاه تهران در جایگاه دوم قرار گرفته است.


سومین رده‌بندی دانشگاه‌های برتر جهان بر مبنای خصوصیات وبومتریک در سال 2007 منتشر شد.

بر اساس این رده‌بندی که بر اساس توانایی‌های اینترنتی صورت گرفته است، دانشگاه‌های ایران بیشترین سهم را در بین دانشگاه‌های خاورمیانه به خود اختصاص دادند.‌
 
در این تحقیق که دانشگاه‌های متعددی از آمریکا، آلمان‌، اسپانیا و ... حضور داشتند 3 هزار دانشگاه جهان در 7 دسته‌بندی جغرافیایی مورد بحث و بررسی و تحلیل قرار گرفته‌اند.
 
روش اولویت‌بندی دانشگاه‌ها براساس خصوصیات وبومتریک تعریف شده و به حجم محتویات، بازخوردها و نتایج به دست آمده بستگی دارد که برای هریک تعاریف خاص و شیوه‌ای مخصوص در نظر گرفته شده است.
 
این سومین بار است که این رده‌بندی در جهان صورت می‌گیرد. در میان رده‌بندی نخست که به 50 دانشگاه برتر جهان اختصاص دارد، 43 دانشگاه از ایالات متحده آمریکا موفق شده‌اند در لیست قرار بگیرند. اما نکته قابل توجه حضور چشمگیر دانشگاه‌های ایرانی در میان برترین دانشگاه‌های خاورمیانه است.
 
این رده‌بندی که برای نخستین بار دسته‌بندی جداگانه‌ای برای کشورهای خاورمیانه تعریف کرده است، یکصد دانشگاه را در دسته‌بندی خاورمیانه قرار داده که از این تعداد 24 دانشگاه ایرانی در میان 50 دانشگاه برتر منطقه قرار گرفته‌اند.
 
بر همین اساس و بر مبنای رنکینگ وبومتریک ارائه شده دانشگاه آمریکایی بیروت برترین دانشگاه خاورمیانه اعلام شده و به دنبال آن دانشگاه تهران در جایگاه دوم قرار گرفته است.
 
دانشگاه شاه فهد عربستان سوم، دانشگاه امارات در رده چهارم و دانشگاه بیرزیت فلسطین در رده پنجم قرار گرفته است.
 
دانشگاه پزشکی تهران در رده هفتم، تربیت مدرس رده دهم، دانشگاه علم و صنعت در رده یازدهم، فردوسی مشهد در جایگاه سیزدهم، دانشگاه شریف در مرتبه چهاردهم و دانشگاه شیراز در رتبه شانزدهم قرار گرفته است.
 
البته این در حالی است که دانشگاه‌های مزبور در رده‌بندی جهانی جایگاه مناسبی به دست نیاورده‌اند.
 
رتبه دانشگاه تهران در میان دانشگاه‌های جهان هزار و 463، دانشگاه تربیت مدرس 2 هزار و 633 و جایگاه دانشگاه علم و صنعت در رده‌بندی جهانی 2 هزار و 699 بوده است.
 
در رده‌بندی آسیایی نیز هیچ دانشگاهی از منطقه خاورمیانه در میان یک‌صد دانشگاه برتر آسیا قرار نگرفته است و بیش‌ترین تعداد حاضران در این رتبه‌بندی میان کشورهای ژاپن‌، تایوان، چین و تایلند تقسیم شده است.


فارس/

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد