پیش بسوی 1404

این وبلاگ جهت جمع آوری پیشرفت های علمی کشور عزیزمان ایران اسلامی راه اندازی شده است

پیش بسوی 1404

این وبلاگ جهت جمع آوری پیشرفت های علمی کشور عزیزمان ایران اسلامی راه اندازی شده است

جدیدترین داروهای ایرانی برای بیماران ام اس و نارسایی کلیه

 موفقیتی دیگر برای محققان ایرانی 

جدیدترین داروهای ایرانی برای بیماران ام اس و نارسایی کلیه  

 

 

سه داروی اینترفرون بتا 1a (رسیژن)، اینترفرون بتا 1b، اریتروپوئتین بتا و ماده موثره فینگولیمود که در درمان بیماری ام اس و کم خونی ناشی از نارسایی کلیه کاربرد دارد امروز با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همزمان با سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در مراسمی که امروز با حضور وزیر بهداشت، معاون غذا و دارو، جمع کثیری از صاحبان صنایع دارویی و داروسازان کشور در محل تالار امام بیمارستان امام خمینی برگزار شد از سه دارو و یک ماده موثره رونمایی شد. ....

"فینگولیمود" یک داروی بسیار موثر در پیشگیری از عود حملات ناتوان کننده در بیماران مبتلا به ام است که با مصرف یک بار در روز از عود مجدد بیماری تا 50 درصد در بیماران مبتلا جلوگیری می شود.

این دارو هم اکنون در فاز سوم مطالعات بالینی است و قرار است به زودی و پس از ارزیابی نهایی سازمان غذا و داروی آمریکا وارد بازار شود. محققان کشور ما توانسته اند با دستیابی به دانش فنی ساخت ماده اولیه این دارو با تکیه بر توانمندی های ملی ایران اولین کشوری است که بلافاصله پس از تایید نهایی این دارو توسط نهادهای ذیربط قادر به تهیه و تولید فرم ژنریک این دارو به عنوان تنها رقیب مشابه داروی خارجی در دنیا خواهد بود.

تمام مراحل ساخت این دارو از مواد اولیه تا فرم نهایی در داخل کشور، تولید و تامین و بدون کمک به بیگانگان تامین می شود.

اینترفرون بتا 1a با نام "رسیژن" از خانواده داروهای مبتنی بر بیوتکنولوژی محسوب می شوند و نمونه ایرانی داروی ربیف است که برای استفاده بیماران ام اس وارد بازار دارویی کشور می شود.

همچنین اینترفرون بتا 1b نیز در درمان بیماری ام اس موثر است. اینترفرون های بتا معادل پروتئین های طبیعی بدن هستند که به روش مهندسی ژنتیک ساخته می شوند. این داروها در مبارزه با ویروس ها و تنظیم سیستم ایمنی مفید بوده و به صورت تزریقی استفاده می شود. 

"اریتروپوئتین بتا" دارویی است که با تحریک گیرنده های خود در سلولهای مادر مولد گویچه های قرمز در مغز استخوان، تکثیر و تمایز اریتروئیدها را تحریک می کند و بر این اساس برای درمان کم خونی ناشی از نارسایی مزمن کلیوی در بیماران دیالیزی و کم خونی علامتی با منشاء کلیوی در بزرگسالان و کودکانی که هنوز تحت دیالیز نیستند، کاربرد دارد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد