با هدف استفاده در حسگرهای دارویی
محققان ایرانی، نانوذرات پوسته- هسته با واکنشپذیری بالا ساختند
محققان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات فارس با همکاری دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی توانستند نانوذراتی را با ساختار پوسته - هسته تولید کنند و نشان دهند که این نانوذرات نسبت به نانوذرات با ساختار یکنواخت واکنشپذیری بیشتری دارند....
ه گزارش سرویس فناوری ایسنا، دکتر حسین هلی، استادیار گروه شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات فارس گفت: در این تحقیقات توانستیم روش بسیار سادهای را برای ساخت نانوذرات با ساختار پوسته- هسته ارایه دهیم. همچنین نشان دادیم که نانوذرات با ساختار پوسته - هسته از همان ذرات با ابعاد میکرومتری و یا ذرات نانومتری با ساختار یکنواخت (بدون ساختار پوسته-هسته) واکنشپذیری بیشتری دارند.
وی هدف از این تحقیق را تولید نانوذرات کبالت هگزاسیانوفرات با ساختار پوسته - هستهیی عنوان و خاطرنشان کرد: در این راستا، ابتدا با انجام واکنش شیمیایی و با افزایش مخلوطی از یونهای آهن 2 و 3 به محلول قلیایی به رسوب هستهی اکسید آهن رسیدیم؛ سپس با افزایش نانوذرات هستهی اکسید آهن به محلول رقیقی از اسید کلریدریک، افزایش محلولی از سدیم هگزاسیانوفرات و افزایش محلول کبالت 3، نانوذرات هستهی اکسید آهن- پوسته کبالت هگزاسیانوفرات را سنتز کرده است.
از این نانوذرات میتوان در سنسورهای اندازهگیری داروها و مواد بیولوژیک استفاده کرد.
شکل، اندازه و خواص نانوذرات تولید شده با ابزارهای مختلف از جمله میکروسکوپهای الکترونی روبشی و عبوری، پراش اشعه ایکس، اسپکتروسکپی فتوالکترون اشعه ایکس، طیفسنجی زیر قرمز، آنالیز حرارتی و روشهای الکتروشیمیایی بررسی شدهاست.
جزئیات این پژوهش که با همکاری سودابه مجدی و دکتر نغمه ستاراحمدی انجام شده در مجله Materials Research Bulletin (جلد 45، صفحات 858- 850، سال 2010) منتشر شده است.
انتهای پیام
سلام دوست عزیز.
وب خوبی داری
به ماهم سر بزن دیگه.مممنون
www.rata-mg.com