دستاورد های علمی سال ۱۳۸۹
ساخت دستگاه تقطیر گلاب در کاشان
برای کسب اطلاعات کامل تر پیرامون موضوع بالا لطفا به ادامه مطلب بروید...
برای بهره گیری صنعتگران گل محمدی از محصول گلاب و اسانس این گل،
دستگاه تقطیر گلاب در مقیاس نیمه صنعتی ساخته شد که از آن تنها اسانس گل
محمدی تولید شد. از هر سه کیلو گل محمدی، یک گرم اسانس توسط این دستگاه
تولید می شود که در کل 20 کیلوگرم گل را به مدت یک ساعت و نیم اسانسگیری
می کند.
این دستگاه سرعت عمل بالایی دارد و مصرف انرژی آن پایین است،
از طرفی پسماند حاصل از تبخیر گلاب که منزوجی است، له شده و باعث مشکلات
زیست محیطی میشود و مشکل همه گلابگیران است، با استفاده از این دستگاه
استفاده مثبت و بهینهای از این پسماند میشود.
با سلام مطلب خوبی رئ زدید ولی نگفتید از کجا میشه یه دستگاه خرید