پیش بسوی 1404

این وبلاگ جهت جمع آوری پیشرفت های علمی کشور عزیزمان ایران اسلامی راه اندازی شده است

پیش بسوی 1404

این وبلاگ جهت جمع آوری پیشرفت های علمی کشور عزیزمان ایران اسلامی راه اندازی شده است

پرتاب ماهواره «فجر» در آینده نزدیک

سرپرست سازمان فضایی :

پرتاب ماهواره «فجر» در آینده نزدیک
 

کسب آمادگی پایگاه پرتاب برای استقرار ماهواره ‌بر «سیمرغ»


خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران
سرویس: فناوریسرپرست سازمان فضایی ایران از تصویربرداری ماهواره «نوید علم و صنعت» از فراز تنگه هرمز در نخستین اقدام خود به تصویربرداری از زمین خبر داد.

دکتر فاضلی در گفت‌وگو با خبرنگار فناوری ایسنا با بیان این مطلب گفت: غروب چهارشنبه نوزدهم بهمن ماه نخستین تصاویر گرفته شده توسط ماهواره «نوید علم و صنعت» همزمان از ایستگاه زمینی اصلی در ماهدشت کرج دریافت شد.

وی خاطرنشان کرد: نخستین تصویر گرفته شده توسط ماهواره نوید در هنگام غروب در محدوده تنگه هرمز بوده است که درصددیم تصاویر بهتر از فراز ایران در ساعات مناسب‌تر که شدت نور هم بالاتر است، گرفته شود.

فاضلی افزود: ماهواره نوید، ماموریت تصویربرداری خود را به خوبی انجام داده است که امیدواریم بهترین تصاویر را در شب 22 بهمن ماه سال جاری از عرصه‌های مختلف فضای ایران بگیرد و به ایستگاه‌های زمین ارسال کند.

وی در خصوص دوربین ماهواره نوید علم و صنعت گفت: این دوربین منطبق با استانداردهای کامل فضایی است که توسط دانشمندان ایرانی در مراکز تحقیقاتی طراحی و ساخته شده است و دارای قدرت تفکیک مناسبی است.

پرتاب ماهواره «فجر» در آینده نزدیک

فاضلی درباره آخرین وضعیت پرتاب ماهواره فجر هم گفت: آمادگی‌های لازم جهت پرتاب ماهواره فجر وجود دارد، اما آمادگی یکپارچه سیستمی ماهواره در تمامی اجزاء در دست بررسی است. با توجه به سیاست سازمان فضایی ایران در ارتقای توان ماهواره‌های کشور، مانور مداری و تغییر مدار به مدارهای بالاتر از ویژگی‌های ماهواره فجر است که نیازمند آزمایشات تکمیلی است. البته تلاش سازمان فضایی ایران این است که ماهواره فجر در اسرع وقت به فضا پرتاب ‌شود.

کسب آمادگی پایگاه پرتاب برای استقرار ماهواره بر «سیمرغ»

سرپرست سازمان فضایی ایران در خصوص ساخت پایگاه ملی فضایی ماهواره گفت: در حال حاضر پایگاه فعلی پرتاب ماهواره، در حال کسب آمادگی بیشتر برای پرتاب ماهواره‌بر سیمرغ است، اما برای پرتاب‌های محموله‌های بسیار سنگین مانند ماهواره‌های مخابراتی در مدار ژئو (36 هزار کیلومتر) و یا پرتاب مدارگرد زمینی که جزء برنامه‌های سازمان است، نیازمند پایگاه ملی پرتاب است که طراحی و ساخته خواهد شد و مصوب شورای عالی فضایی و جزء برنامه‌های دولت هم قرار دارد.

انتهای پیام

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد